Top 5 motive pentru care orice afacere are nevoie de pisici


O sa inveti pe parcursul cunoasterii acestui animal ca pisicile te pot scoate din foarte multe situatii problematice.

Pisica nu aduce bucurie si liniste doar acasa, acolo oricum majoritatea dintre noi suntem relaxati si mult mai binedispusi decat la locul de munca. Asadar ne-am propus sa va demonstram de ce pisicile office sunt un must have la birou:

1. Pisica office va atrage mai multi clienti la tine in firma

Prin simpla ei prezenta pisica creaza o stare de calm si o atmosfera prietenoasa in cadrul biroului iar potentialul client se va simti involuntary mult mai relaxat in timpul discutiei. Pisicile contureaza personalitatea detinatorilor si ii fac mai umani in ochii celorlalti. Prin prezenta lor se pot fideliza clientii, cum asa? Isi va aminti mai bine de pisica ta decat de numele celorlalte firme J

2. Pisica office va creste productivitatea

Cu totii stim ce inseamna stresul unui proiect, deadline-ul, situatiile urgente etc. Un mediu de lucru stresant va scadea intotdeauna productivitatea angajatilor. Sunt numeroase studii care atesta reducerea stresului prin mangaierea unei pisici sau prin simpla prezenta a acesteia. Acest lucru se explica prin scaderea ritmului cardiac si a tensiunii si produce hormonul fericirii- oxitocina care actioneaza direct in diminuarea cortizonului- hormonul stresului. Pentru a evita starile de anxietate, graba si tensiune si pentru a creste productivitatea echipei iti recomandam prezenta unei pisici la tine in firma.

3. Excelenta in relatii interumane

Discutiile cu clientii, discutiile cu echipa si cele dintre angajati vor avea un ton mai relaxat, mai putin formal si mai afectiv in prezenta unei pisici. S-a demonstrat stiintific ca persoanele detinatoare de pisici sunt mult mai sociabile, intra usor intr-o conversatie si pot comunica mai deschis cu ceilalti. Astfel firma ta poate dezvolta relatii interumane stranse, poate avea o imagine foarte buna pe partea de comunicare si customer care si poate dezvolta o echipa echilibrata, sincera si deschisa.

4. Pest Control

Paianjeni, gandaci sau chiar soricei? Vor disparea ca prin farmec din momentul in care se simte prezenta pisicii. Aceste vietati isi fac de obicei casa in spatiile de depozitate si nu numai, insa va garantam ca vor cauta o alta casuta ASAP odata cu venirea blanoseniei eficiente.

5. Dai o casa unui animal care are nevoie de ea

In cazul nostru suntem inconjurati doar de pisici normale…mai mult sau mai putin J), prin normale intelegem pisici europene, obisnuitre, luate de pe strada, nu se compara nimic cu sentimentul ca ai adoptat un animal care nu avea familie si adapost. Putei urmari schimbarea care se produce pe fata pisicii odata cu apartenenta la echipa voastra, se va vedea pe ochii ei bucuria si afectiunea.

In speranta ca v-am convins de beneficiile pisicesti va puteti deja planifica adoptia unui animalut care sa creeze o atmosfera mieununata la voi in firma.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *