OPTIMIZARE SEO CLUJ

Servicii SEO Cluj

Este acel proces de optimizare seo cluj prin care se are in vedere vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare, consta in proceduri de obtinere a rezultatelor in mod organic sau natural, adica fara a plati motoarelor de cautare pentru urcarea site-ului in paginile web. Difera asadar de campaniile de adwords care mentin pozitia datorita platilor. SEO are ca si tinta aparitia la cautari a informatiilor, imaginilor, stirilor dintr-un site si se realizeaza prin identificarea cuvintelor cheie cele mai cautate si plasarea lor in mod optim atat on cat si off page.


optimizare seo cluj

Ducem afacerea ta la urmatorul nivel

Campaniile de SEO pe care le desfasuram pentru site-urile clientilor nostri au ca si scop cresterea rankingului si a traficului organic. Cercetarea initiala a domeniului de interes si rapoartele bine documentate aditionate de o monitorizare periodica determina rezultate de succes in fata concurentei clientilor.


Analiza website-ului 

Daca site-ul nu este construit de noi atunci se impune o analiza in detaliu a acestuia din toate punctele cheie si o analiza de acuratete a domeniului de activitate si a competitorilor clientilor nostri. Apoi urmeaza realizarea unei strategii care implica determinarea cuvintelor cheie, introducerea lor in site si in panoul de administrare, etc. Scopul final fiind cresterea ratei de conversie a vizitatorilor site-ului in clienti si prospecti.


Optimizarea On-Page & Off-Page 

Scopul acestor proceduri este acela de a evidentia cuvintele cheie pentru motorul de cautare. Acesta este un robot…nu humanoid 😉 asadar trebuie sa fie educat pentru a afisa site-ul tau intre primele cautari ale potentialilor clienti care folosesc cuvintele cheie cele mai relevante.Ai o afacere si vrei sa o promovezi in mediul online?

Noi punem la dispozitie servicii de: web design cluj, optimizare seo cluj, servicii seo cluj, creare website cluj, creare magazin online cluj etc.


CONTACTEAZA-NECUM PROCEDAM

Inainte de a incepe o campanie de  SEO e important sa intelegem domeniul de activitate in care vom concura, efectele pe termen lung si intensitatea cu care va trebui sa desfasuram procedurile.


CAUTAREA CUVINTELOR CHEIE

Densitatea cuvintelor cheie ne arata de cate ori apare un termen in text in relatie cu numarul total de cuvinte continute de textul respectiv.

SEO ONPAGE

Se refera la toate masurile care se impun in cadrul site-ului afisat in mod public.

CONSTRUIREA LINKURILOR

In cadrul procesului de SEO este necesara cresterea numarului de linkuri spre o pagina si maxima calitate a acestora.

RAPORTARE SI ANALIZA

Pentru succesul unei campanii de SEO sunt necesare rapoarte periodice minutioase, cautari la intervale regulate si analiza zilnica a evolutiei site-ului.
100x
Cresterea ranking-ului keywords


100%
Cresterea traficului organic


100%
Cresterea vizibilitatii


100%
Cresterea duratei vizitelor


Care sunt beneficiile SEO pentru afacerea ta?


Importanta rankingului

Peste 85% din website-uri sunt gasite in motoarele de cautare datorita SEO


Prezenta in motoarele importante

96% din utilizatorii de internet isi canalizeaza cautarile spre motoarele cele mai cunoscute

Strategie eficienta

SEO te ajuta sa propulsezi eficient site-ul la cautari


Rezultate relevante la cautari

Cuvintele cheie alese cu maxima acuratete determina afisarea frecventa a site-ului la cautari

Aduce vizitatori

Un SEO eficient si un design friendly vor creste numarul vizitelor pe site


Perceptia consumatorului

Vizitatorii vor avea o perceptie mai buna despre site-urile usor de gasit in Google


Haide sa incepem proiectul tau!


WEB DESIGN CLUJ, CREARE WEBSITE,

CREARE MAGAZIN ONLINE,

SERVICII SEO cluj, optimizare seo cluj


CERE OFERTA