Realizare website cluj, realizare magazin online cluj

Povestea noastra

Noi, CatWeb, suntem o agentie de web design, development si promovare online cu profesionisti determinati ce se focuseaza pe calitate, inovatie si solutii.

Poate va intrebati de unde vine numele nostru. Ei bine, atmosfera creativa, bucuria si seriozitatea de la noi din firma sunt rezultatul prezentei a 5 pisici nastrusnice si jucause, deloc lenese si…uneori mult mai inteligente decat media. Ati fi surprinsi sa vedeti cate legaturi pot exista intre viata pisiceasca si pasiunea noastra pentru web. De exemplu minutiozitatea cu care putem realiza proiecte este caracteristica minutiozitatii cu care o pisica iti incepe si desavarseste proiectul de curatare impecabila a blanitei si anume de la cap la coada :). In zilele de vara ne place sa lucram in natura, la umbra cea mai deasa si sa nu depunem prea mult efort fizic- doar creativ. In timpul iernii suntem dependenti de incaperile cele mai calduroase si de lapte cald si cafea buna. Totodata toarcem de placere cand clientii ne lauda lucrarile si pleaca de la noi cu satisfactia ca li se justifica investitia.

Si acum sa trecem la lucruri mai serioase.

Utilizam tehnologii noi pentru a pune in valoare ideile clientilor nostri si pentru a reda vizual asteptarile lor in materie de web design. Ne mandrim cu seriozitate, etica de lucru, profesionalism, solutii variate si, mai ales, intelegere fata de client.  De-a lungul celor 4 ani am acumulat cunostintie si experienta necesara pentru a dezvolta proiecte diverse, cu functii integrate si pentru a angrena afacerile clientilor nostri in campanii de promovare SEO de succes.realizare website cluj


realizare magazin online cluj

Filozofie

Ne ghidam dupa urmatoarele principii in dezvoltarea proiectelor: calitate, creativitate, vizibilitate, unicitate, stil. La acestea adaugam responsivitate mobila, viteza de incarcare, excelenta in user experience si solutii integrate personalizate fiecarui tip de afacere.

Misiune

Ne-am construit o strategie aparte de intampinare a fiecarui client si de abordare a fiecarui proiect in mod personalizat, astfel, prima data ASCULTAM. Apoi intrebam si discutam fiecare aspect pana intelegem de ce este nevoie. Venim cu idei, ajustam acolo unde este necesar si punem pe hartie planul proiectului.

Avem grija sa oferim solutii integrate inca de la inceput si dam sfaturi in ceea ce priveste provomarea proiectului. Pentru noi cel mai important lucru este ca website-ul tau/ shopul online sa fie VIZIBIL, sa fie un INSTRUMENT de atragere a clientilor. In final trebuie sa creasca RATA DE CONVERSIE astfel incat sa ti se justifice investitia initiala.

Costurile serviciilor noastre nu sunt de domeniul ridicolului si gasim solutii pentru orice fel de proiect si buget. Le oferim clientilor control asupra proiectului, o echipa prietenoasa si posibilitatea de a dezvolta mai departe afacerea in mediul online.

Suntem calmi ca o pisica, up to date in domeniu, prietenosi si, mai ales, disponibili solicitarilor tale.


WEB DESIGN CLUJ, REALIZARE WEBSITE CLUJ, REALIZARE MAGAZIN ONLINE CLUJ

Servicii SEO, Platforme e-commerce.


CERE O OFERTA