Cum sa atragi mai multi vizitatori pe site-ul tau!


Aceasta este o problema de interes major pentru orice antreprenor

Mai jos va oferim 5 recomandari testate de noi pentru a spori numarul de vizite pe site si pentru a genera clienti.

  1. Creaza continut valoros si scurt – continutul din site-ul tau trebuie sa fie in asa fel incat vizitatorii sa isi doreasca sa il citeasca si sa il recomande mai departe, pentru asta vei avea nevoie de un blog in site-ul tau, de informare zilnica in domeniu si de creativitate pentru a realiza articole scurte, pe subiecte interesante care sa impulsioneze accesarea.
  2. Pune link-uri in si spre conturile de Social Media – fa trimitere la paginile de socializare ale businessului sau posteaza articolele in social media cu trimitere catre site, acesta este un lucru pe care Google il are in vedere daca faci si SEO pentru site-ul tau.
  3. Creaza si publica tutoriale sau videclipuri pe site – foloseste-te de aceasta metoda gratuita de a atrage vizitatori noi in site, utilizeaza canalul de Youtube si realizeaza videouri scurte si interesante despre diverse servicii/ produse pe care le comercializezi.
  4. Introdu link-ul site-ului in semnatura din emailurile pe care le trimiti – si vei mai obtine cateva vizite reale catre site-ul tau.
  5. Organizeaza des promotii si campanii de reduceri– gaseste perioadele propice si scoate in fata cu preturi reduse produse sau servicii, promoveaza-le si in social media cu link catre site si butonul Cumpara.

Aceste 5 recomandari pot fi puse in practica cu usurinta de catre echipa ta de marketing sau de catre o firma specializata. Nu uita insa partea cea mai importanta: NU FOLOSI TOATE INSTRUMENTELE DEODATA- va fi foarte greu sa monitorizezi si sa cuantifici ce merge cel mai bine si in ce se merita sa investesti in continuare.

 

Good luck!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *