6 lucruri esentiale la cautarea unui hosting pentru site-ul tau WordPress


Pentru a evita durerile de cap de mai tarziu, alege bine documentat un provider de host pentru site-ul tau construit pe WordPress ☺.

Ca in orice domeniu, nu toti providerii acestui serviciu sunt egali insa cei mai buni au cateva caracteristici care ii diferentiaza de restul si pe care le pot folosi ca si avantaje in atragerea clientilor:

  • Performanta. Esentiala unui website de succes, viteza de incarcare determina experienta utilizatorului inca de la primul click si depinde de configuratia si calitatea hardware-ului utilizat.
  • Suportul. Intotdeauna va aparea mai devreme sau mai tarziu o disfunctionalitate si atunci iti vei dori sa ai support 24/7, acesta este ideal, la fel cum este si viteza de reactie si de solutionare a problemelor aparute.
  • Securitatea. Online security is a big deal!!! Un host bun iti va pune la dispozitie instrumente care sa iti asigure securitatea datelor utilizatorilor tai, iti va instala obligatoriu Secure Sockets Layer (SSL) si va monitoriza vulnerabilitatile.
  • Planuri multiple. Gandeste-te ca sigur vei dori sa te dezvolti si ai grija ca providerul tau de hosting sa aiba knowhow-ul necesar si logistica pentru a face fata evolutii afacerii tale.
  • Caracteristici specifice si necesare platormei WordPress. WordPress e foarte popular, astfel, multi provideri ofera solutii special pentru acesta, la fel cum tu poti ce ti se potriveste si WordPress are nevoie de ce i se potriveste
  • Nu te grabi! Ia in calcul fiecare varianta, pune intrebari si consulta-te cu un specialist in domeniu;

In concluzie ai toate premisele pentru a face alegerea potrivita si piata este larga in acest sens, all you need is love…that too dar guidance si professionalism voiam sa spun 😉


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *